| | Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | new | | | | Autorius | Pranešimas |
Meistras Užsiregistravęs: 2008-05-15 Taškų kiekis: 2396 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 07:52 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| šiaip dvi krkštamotės gal ir neblogai, bet manau ir krikštatėvis nepamaišytų
mano nikas kilęs šiaip iš lempos, nei per daug stambus esu, nei per daug charakteris sunkus tiesiog šiaip sunkus ir tiek, štam laive tai dar ir SUNKUS DURNIUS galiu pabūt  | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7490 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 08:24 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| Žinoma, kad gali Mes tave dar ir kaip inkarą galėsim panaudoti, nes tu sunkus, o mes eisim po egzotiškas salas padurniuot 
 _________________ Gyventi taip gera, kad net bloga daros... | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-03-06 Taškų kiekis: 5619 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 08:42 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| Dabar dar antro krikštatėvio reikia kur jį rasti  _________________ Kad būtum įdomus- domėkis! | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravęs: 2008-05-15 Taškų kiekis: 2396 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 09:07 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
|
galiu uz du pabut, nemetau bedos.....  | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-03-06 Taškų kiekis: 5619 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 09:38 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| kaip tai, aš budama durna, nieko nesuprantu  _________________ Kad būtum įdomus- domėkis! | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-01-04 Taškų kiekis: 1576 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 09:47 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| KudikE, tu ne vieniša, mes čia tam ir renkamės, kad pasisakytume, kokios esame durnos O kad jau viskai durnai, tai bus ir be llogikos, lai būna chaosas su tais krikštatėviais, visvien proto neužteks nieko suorganizuot  _________________ Gerbiu genijus. Mūsų taip mažai liko xD | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravęs: 2008-05-15 Taškų kiekis: 2396 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 11:10 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| nors ir durnai atrodysiu, bet pabandysiu dar karta Kudikei paaiskint yra dvi mamos Barbora ir Saule74 ir vienas tėtis tai aš . Per krikštynas aš tave laikysiu ant rankų o jos pils ant tavęs vandenį Tu veino krikštatėvio negana?? gal ir durnai aš čia sugalvojau....  | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7490 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 12:44 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| Jo, susigalvojo pilti vandenį - gaila, geriau pilkim ką nors įdomesnio, bet kas tai būtų, man tikrai nedaeina...gal kokia smala bus KudiKĖ negriukė  _________________ Gyventi taip gera, kad net bloga daros... | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2008-04-11 Taškų kiekis: 3929 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 18:22 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| taip taip kūdike, aš jau gyva ir darbinga, stovėsiu SUNKAUS dešinėje ir tave už kojos kairės laikysiu.
dovanų radau.
tiks?
su visa meile  | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7490 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 19:59 Rašyti temą: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| Cit, durnės Ką Sunkus išsirinks, ta ir bus - krikštamotė Durnos, durnos, o kai jauną vaikiną pamatėt, tuoj į gaurus viena kitai kimbat... Buntas nat laivo?
 _________________ Gyventi taip gera, kad net bloga daros... | | | Atgal į viršų | |  | | | |