| | | | | Autorius | Pranešimas |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-01-04 Taškų kiekis: 1624 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 23 Gegužė 2008 21:50 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
| O aš esu tikrasis LC-PASAULIO adminas  _________________ Gerbiu genijus. Mūsų taip mažai liko xD | | | Atgal į viršų | |  |
Guru Užsiregistravusi: 2008-03-06 Taškų kiekis: 17461 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 24 Gegužė 2008 12:36 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
| pas mus ant medziu tortai auga, limonado upes plaukia, namai is sausainiu, visi laimingi  _________________ Mes įpratome už gerą geru, todėl laukiame, kuris pradės pirmas;)
Teisybė, mintimis žinom visi, bet žinoti mintimis yra viena, o žinoti širdimi - visai kas kita. /Susanna Tamaro/ | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2008-03-13 Taškų kiekis: 3950 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 24 Gegužė 2008 17:42 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
| Aha...
o pas mus vietoj langų sumuštiniai o vietoj durų limonado butelis,dar vietoj monitoriaus žolė  _________________ Bjaurus žodis yra ATSIPRAŠAU.Jo niekad niekas nemokės ištarti iš širdies...nes tie,kurie tai moka,nesielgia taip,kad tektų jį tarti... | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-01-04 Taškų kiekis: 1624 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 24 Gegužė 2008 23:08 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
|
O aš čia jums iš Veneros rašau, ar perduoti linkėjimų ateiviams?  _________________ Gerbiu genijus. Mūsų taip mažai liko xD | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2008-03-13 Taškų kiekis: 3950 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 25 Gegužė 2008 10:24 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
| AHA
o aš rašau iš Afrikos _________________ Bjaurus žodis yra ATSIPRAŠAU.Jo niekad niekas nemokės ištarti iš širdies...nes tie,kurie tai moka,nesielgia taip,kad tektų jį tarti... | | | Atgal į viršų | |  |
Guru Užsiregistravusi: 2008-03-06 Taškų kiekis: 17461 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 09:31 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
| ei, linkėjimai is vandenyno dugno  _________________ Mes įpratome už gerą geru, todėl laukiame, kuris pradės pirmas;)
Teisybė, mintimis žinom visi, bet žinoti mintimis yra viena, o žinoti širdimi - visai kas kita. /Susanna Tamaro/ | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-01-04 Taškų kiekis: 1624 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 09:45 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
| Linkėjimai nuo Venereičių Dabar man labai sunku rašyti tad nepykit jei su klaidau, pasidėjau noutbuką ant skraidančios karvės...  _________________ Gerbiu genijus. Mūsų taip mažai liko xD | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 24602 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 Gegužė 2008 19:45 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
| O as gavau pranesima is LC admino, kad čia melagių esama, atėjau ir aš pasižiūrėti ar jau apsimelavot iki ausų. Aš protinga (iš Durnių laivo ), tad visiškai galiu apsimeluoti
O aš nusipirkau dangoraižį Čikagoje ir kviečių melagiūkštes ryt į svečius  _________________ Mano tikslas – tiesa, mano padėjėjas – dorovingumas, mano atrama – žmogiškumas, mano atokvėpis – menai. | | | Atgal į viršų | |  |
Guru Užsiregistravusi: 2008-03-06 Taškų kiekis: 17461 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 27 Gegužė 2008 07:23 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
| Priimu kvietimą, kai grįšiu iš Japonijos, būtinai užsuksiu Na, gal dar Durnių laivą aplankysiu  _________________ Mes įpratome už gerą geru, todėl laukiame, kuris pradės pirmas;)
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2008-03-13 Taškų kiekis: 3950 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 Gegužė 2008 17:28 Rašyti temą: Melagiu,melagiai | |
| Jo o aš ir priimsiu kvietimą,kai grįšiu iš Afrikos,dar ir spėsiu paplepėti su durniu lavu.
Žinot mano gimtadienis švenčiamas bus visą savaitę gal ir menesį o gal ir visus metus kol ateis kitas gimtadienis  _________________ Bjaurus žodis yra ATSIPRAŠAU.Jo niekad niekas nemokės ištarti iš širdies...nes tie,kurie tai moka,nesielgia taip,kad tektų jį tarti... | | | Atgal į viršų | |  | | | |