| |
| Autorius | Pranešimas |
Meistras Užsiregistravusi: 2008-07-01 Taškų kiekis: 2419 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 24 liepa 2008 09:40 Rašyti temą: Змії | |
| А я ось боюсь змій.Не знаю чого,але маніакально боюсь їх,навіть якщо бачу їх просто по телевізору...
| |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2008-07-01 Taškų kiekis: 2419 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 24 liepa 2008 09:44 Rašyti temą: Змії | |
|
Змію,під назвою Чорна Мамба,місцеві жителі називають тінню смерті.Вона найшвидша у світі змія.І до того ж єдина,яка спеціально висліджує й вбиває людей не для того,щоб поїсти.Вона захищає свою територію.Якщо ви опинетесь в 20-ти метрах від неї,вас уже нічого не врятує... | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2008-07-01 Taškų kiekis: 2419 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 24 liepa 2008 09:56 Rašyti temą: Змії | |
| | Змія тайпан-найотруйніша.Вона може вбити до 218000 мишей.Якщо не вколоти протиотруту 97% що ви помрете.Протиотруту виготовляють з крові спеціальних коней.Я не памятаю назви цього виду,але їх розводять спеціально для того,щоб вводити в них невелику кількість сміїної отрути.В крові утворюється протиотрута,яку вчені застосовують проти укусів змій. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2008-07-01 Taškų kiekis: 2419 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 24 liepa 2008 10:27 Rašyti temą: Змії | |
| | Королівська кобра-королева змій.Вона отримала свою наукову назву Ophiophagus hannah за те,що поїдає собі подібних.Перекладається досить банально-пожерач змій.Вона-єдиний вид змій,які піклуються про своє потомство. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Savas Užsiregistravęs: 2008-07-26 Taškų kiekis: 129 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 27 liepa 2008 12:14 Rašyti temą: Змії | |
| | А я чув,що є такий народ,який вважає,що землю створили змія Веселка.Її сліди ми можемо побачити у вигляді рік.Після того,як вона створили Землю,вона перетворилась у воду,а коли сонце потрапляє на воду,то ми можемо побачити цю змію Веселку... | |
| Atgal į viršų | |
 |
| |