| | Чи існує світ по ту сторону смерті? | new | | | | Що відбувається після смерті? | | Нічого, ми просто зникаємо | | 25% | [ 1 ] | | Реінкарнація | | 25% | [ 1 ] | | Потрапляємо в рай або в пекло | | 25% | [ 1 ] | | Інша думка (писати в темі) | | 25% | [ 1 ] | | | Iš viso balsų : 4 | | | Autorius | Pranešimas |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-04-05 Taškų kiekis: 7749 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 12 rugp 2008 16:51 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
| Є різні точки зору на це питання...
Кожна релігія малює власний сценарій розвитку подій і розказує, що буде з нами після смерті.
Чи існує рай і пекло (можливо, у більш філософському значенні)?
Чи можлива реінкарнація (переселення душ)?
А може, внаслідок настання смерті ми припиняємо існувати взагалі?
Хто як думає? | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravęs: 2008-01-02 Taškų kiekis: 11533 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 12 rugp 2008 18:41 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
| Можна було б спокійно думати, що по ту сторону смерті нічого не існує, якби не одне "але"...
Клінічна смерть. Люди які її пережили, весь час розказують про те, що там щось є...про польоти над власним тілом...можливо це і якось можна пояснити з точки зору науки. А якщо ні - тоді доведеться визнати, що ми продовжуємо жити після смерті тіла...точніше частинка нас. | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-04-05 Taškų kiekis: 7749 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 12 rugp 2008 18:56 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
| | А між іншим, ніхто з тих, хто побував в стані клінічної смерті, чомусь не згадував про наявність тих істот, яких змальовують різні релігії... | | | Atgal į viršų | |  |
| Parašytas: 12 rugp 2008 19:42 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
|
Або ми про то недостатньо знаємо... Чи вони щось не кажуть... | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravęs: 2008-01-02 Taškų kiekis: 11533 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 12 rugp 2008 19:51 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
| | Згадують тільки про світло і про аналіз свого життя...ось і все, що ми про це знаємо. | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2008-04-23 Taškų kiekis: 1456 Iš kur: Fiji | Parašytas: 13 rugp 2008 18:57 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
| | Zitat: |
Клінічна смерть. Люди які її пережили, весь час розказують про те, що там щось є...про польоти над власним тілом...можливо це і якось можна пояснити з точки зору науки
|
| Zitat: |
Згадують тільки про світло і про аналіз свого життя.
|
А як щодо того, що оце "світло і паріння над власним тілом" - то продукт підсвідомості на основі прижиттєвих уявлень про потойбіччя, Рай, ангелів? навіть атеїсти, і ті мають такі уявлення, хоч і скептичні. | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravęs: 2008-01-02 Taškų kiekis: 11533 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 13 rugp 2008 19:19 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
| | Було б геніально, та як пояснити польоти над власним тілом і потім детальні розповіді про те, що робили лікарі, і навіть що було на інших поверхах чи палатах? | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2008-04-23 Taškų kiekis: 1456 Iš kur: Fiji | Parašytas: 13 rugp 2008 19:29 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
| незнаю Але в принципі щоб мати хоч щось, давайте пошукаємо такі от свідчення і попорівнюєм їх, зіставим, проаналізуєм? а? шо скажете? | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravęs: 2008-01-02 Taškų kiekis: 11533 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 13 rugp 2008 19:46 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
| | Гарна ідея! Давайте! | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2008-04-23 Taškų kiekis: 1456 Iš kur: Fiji | Parašytas: 13 rugp 2008 19:56 Rašyti temą: Чи існує світ по ту сторону смерті? | |
| | Zitat: |
Одного разу після того, як повернули жінку зі стану клінічної смерті, вона сказала: «Навіщо ви це зробили, мені там було краще!» І більше вона нічого не промовила, бо через 15 хвилин повторно померла і вже до тями не приходила. Одна бабця, що була у подібному стані, розповідала, наче опинилася на якомусь середньовічному балу.
До речі, в Ужгороді проживає особа, ім’я якої з легкістю можна записувати до книги рекордів Гіннеса. Звуть його Йосипом, він ще працює. Так от, у нього клінічну смерть було зареєстровано 96 (!) разів. 96 разів він помирав, і 96 разів ми повертали його до життя.
Була ще одна старенька… яку я, разом зі священиком, розпитував про те, що вона бачила, коли настала клінічна смерть. І от вона розповіла, що була в теплому місці й бачила такі рослини, як у неї в кімнаті, невеликі. Там було дуже гарно, затишно. Легко, у біле вбрані люди. Лунала музика. Священик отець Іван дійшов висновку, що вона безгрішна і за це потрапила прямісінько до раю.
Ще один випадок. Щойно ми до тями привели чоловіка, а через 5 хвилин у нього знову настала клінічна смерть. Ми знову його вивели. Згодом він розповідав, що бачив пустелю. Каже: «Ви знаєте, мені здалося, ніби я лечу над якимось сірим піском… пустеля, але пісок не жовтий, а якийсь сірий. І стоїть черга людей. Я звернув увагу, що вони всі одягнені у чорне, у темне, сіре. Я пролітаю над ними, хочу ставати в чергу, і тут подумалось, – це все старші люди, вони якось так дивно вбрані, що я тут роблю?!» І от тоді він прокинувся. Але потім знову настала клінічна смерть, і він знову опинився у тому ж місці, де ця тьмяна пустеля… Однак він там не затримався, бо ми його реанімували.
|
а це - в принципі і в тему,а в принципі і нічого толком не дасть http://www.epochtimes.com.ua/.../3340.html | | | Atgal į viršų | |  | | | |