Forumas | Čatas | Dienoraščiai | Klubai | Pažintys | Žaidimai | Fotoalbumai | Grožio konkursas Vartotojai Radijas
Pridėti pasirinkimą Padaryti pagrindiniu   
Mano profilis
Bendravimas
Pramogos
Naudinga
Informacija
Paslaugos
Kalba
Reklama
    Mobili portalo versijanew
LC-PASAULIS.com » Klubai » Klubo diskusijos » Liebe » Was bedeutet Liebe in unserem Leben?
Pradėti naują temą   Atsakyti įtemą
Atspausdinti temą
Autorius Pranešimas
El_Che
Savas
Savas

Užsiregistravęs:
2008-09-30
Taškų kiekis: 161
Iš kur: United States

PranešimasParašytas: 30 rug 2008 14:06
   Rašyti temą: Was bedeutet Liebe in unserem Leben?
  Atsakyti su citata    Atspausdinti pranešimą

* Über die Bedeutung von Zuneigung und Begehren, Liebe und weiteren Emotionen in unserem Leben...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Įeiti i vartotojo klubą
Maunzele
Revizorius
Revizorius

Užsiregistravusi:
2007-07-15
Taškų kiekis: 61161
Iš kur: Germany

PranešimasParašytas: 03 bal 2010 16:34

Liebe ist eine Zuneigung zwischen gleichgeschlechtlicher zweier Personen oder zwischen Mann und Frau über lange oder kurze andaurndernde Kennlernphasen. Dann zieht man zusammen in eine Wohnung. Man lernt im Alltag die Macken des Partners kennen und akzeptieren.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo anketa iš pažinčių skyriaus Įeiti i vartotojo klubą Skaityti vartotojo dienoraštį
Stesch@
Veteranas
Veteranas

Užsiregistravusi:
2007-04-08
Taškų kiekis: 905
Iš kur: Germany

PranešimasParašytas: 14 bal 2010 13:45

Liebe bedeutet für mich mit einem partner sein leben verbringen un ihn immer zu lieben egal was auch kommt.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Įeiti i vartotojo klubą Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Pradėti naują temą    Atsakyti įtemą Laiko juostos yra GMT + 1 valanda
LC-PASAULIS.com » Klubai » Klubo diskusijos » Liebe » Was bedeutet Liebe in unserem Leben?
Puslapis 11