| | Ваш еволюційний шлях в музиці | new | | | | Autorius | Pranešimas |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-04-10 Taškų kiekis: 5735 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 19 gr. 2008 15:25 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
| | Якою музикою ви вперше серйозно захопились і який шлях ви пройшли до теперішніх уподобань в музиці? | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2008-08-19 Taškų kiekis: 11885 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 19 gr. 2008 15:58 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
| Вперше я полюбила музику в кілька місяців перед сном, коли мама мені співала
найбільше я тоді любила колискові
Потім в 10 я почала усвідомлювати що музику я люблю, але я тоді слухала попсу, моя подруга, яка на 2 роки старша і мене воопщето підбила на музику, теж(зараз слухає рок так як і я)
Моя сестра стала слухати Арію. Мені довго вона ннабридала і неподобалась, але потім вона сподобалась по троху мені і я почала пиховувала це Усе по троху розійшлось, а зараз я слухаю "важкішу" музику ніж сестра  | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-04-10 Taškų kiekis: 5735 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 22 gr. 2008 12:41 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
| | В мене з самого початку і завжди головна увага зверталась на тексти пісень. Тому спочатку слухала навіть реп, але такий зі смислом і без понтів. Попси не любила з самого початку, бо переважно тексти примітивні. Тепер закохалась в український рок і емоційний закордонний, хоч там не завжди зрозумілий текст, але емоційність і бунтарство - те що мені подобається. Без року я зараз не можу. | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravęs: 2006-12-09 Taškų kiekis: 23640 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 23 gr. 2008 14:30 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
| | Я колись слухав усе підряд. Потім познайомився з творчістю 50 цента. Після того реп терпіти взагалі не можу. Перейшов на рок. З 9 класу захоплюююсь металом. На разі обожнюю симфонічний метал)) | | | Atgal į viršų | |  |
Savas Užsiregistravusi: 2009-04-23 Taškų kiekis: 215 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 23 bal 2009 18:05 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
|
взагалі все почалось ще 6 років тому з Авріл Лавін, диск якої мені приніс брат просто послухати, далі пішли Океан Ельзи, Кіно, Земфіра, Арія, Король і Шут, Лакрімоза, а далі потянулось... BULLET FOR MY VALENTINE, SIMPLE PLANE, GOOD CHARLOTE, MCR, FOB, NIGHTWISH, 30STM, [AMATORY], STIGMATA, SUM41, NEVERSMILE, HIM, FLYLEAF, JANE AIR, METALICA, GREEN DAY, THREE DAYS GRASE, AFI, ANNA, ХОЛОДНЕ СОНЦЕ, ФЛАЙЗА, ДОЩ, ОКЕАН ЕЛЬЗИ, ФЛІТ, ДРУГА РІКА, ДИМНА СУМІШ, СКАЙ, NICKELBACK, WITHIN TEMPTATION, СЛОТ, ТоЛ, Skinhate, Опозиція, Фактично самі, a Rose, Negative, Терпіння урвалось, SoaD, , Billy Talent, Muse, Placebo, от до чого докотилась, не можу і дня прожити без музики, то для мене неначе наркотик, якого мені з кожним днем хочеться все більше і більше.... зараз в голові співає Холодне Сонце, то все просто файнезно!!!!!!!!!!!!  | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2009-03-23 Taškų kiekis: 9409 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 29 Gegužė 2009 15:38 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
| О-о-о...Мої смаки дуже непередбачувані...Але Еванесенс,Найтвіш люблю...  | | | Atgal į viršų | |  |
Veteranas Užsiregistravusi: 2009-08-10 Taškų kiekis: 922 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 13 rugp 2009 21:11 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
| починалось все з аматорі ))якось в подруги на тел почула,так і перейшла на альтернативу | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2009-06-10 Taškų kiekis: 1795 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 18 rugp 2009 21:39 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
| Почалося все десь 10 років тому з концерту Bon Jovi записаний зі сателіти на VHS-касету. Пісня It's my life в той час вбилась мені в голову і я зрозумів що пора залишати слухати попсу в стилі "Руки Вверх".
Я почав слухати рок-музику різних виконавців, а після того як мені в руки попався альбом Кипелова - Реки Времён я зрозумів що Heavy Metal мій стиль і став справжнім "арійцем".
Зараз в моїй колекції "арійської" музики всі альбоми і багато відеозаписів груп "Ария", "Мастер", "Кипелов", "Маврин", "Артерия", "Пиллигримм", "Алексей Страйк".
Я назвай цю колекцію "арійською" тому що її учасники тісно повязані з групою "Ария".
Також в мене є інші колекції до яких увійшли групи Чёрный Обелиск, Легион, Эпидемия, Iron Maiden, Catharsis, Charon, S.O.A.D., Amatory, Rammstein, Oomph, Nightwish та інші.
Всю вище перечислену музику я з задоволенням слухаю. | | | Atgal į viršų | |  |
Veteranas Užsiregistravusi: 2009-08-10 Taškų kiekis: 922 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 05 rug 2009 21:09 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
| | лоречі пісня була дуже відома)))черно белие дни))))) | | | Atgal į viršų | |  |
Naujokas Užsiregistravęs: 2009-09-26 Taškų kiekis: 7 Iš kur: Ukraine | Parašytas: 26 rug 2009 22:42 Rašyti temą: Ваш еволюційний шлях в музиці | |
| | Мені дуже сподобалась пісня Металиці Nothing Else Matters, що захотів її зіграти на гитарі. І з того чася музика та гра на гитарі завжди зі мною | | | Atgal į viršų | |  | | | |